fietsdealer

Wat kunnen we voor je doen? Fiets Lease zorgt voor nieuwe klanten in je winkel. Meestal klanten die een e-bike willen. Maar ook echte fietsliefhebbers die een specifieke racefiets of MTB willen kopen. Allemaal gebaseerd op de nieuwe fietsregeling 2020.

Samenwerkingscontract
Nee hoor. Daar doen we niet aan. Je werkt met Fiets Lease samen omdat je daar voordeel in ziet. Als je overtuigt bent van onze manier van werken dan gaat samenwerken vanzelf. Enthousiast? Stuur een e-mail naar info@fietsleasearnhem.nl en we komen kennis maken.

Wat zijn dan de voorwaarden?
- Je bent een fietswinkel die fietsen verkoopt en onderhoud. Bij voorkeur ben je een specialist.
- Je bent een fietsgek en verkoopt met passie fietsen.
- Je bent op de hoogte van de fietsregeling 2020 en kunt daar in zijn algemeenheid iets over vertellen.
- Je stelt een offerte op met de klant en bepaald, net als anders, gezamenlijk met de klant het product en de prijs.

Wat zijn de voorwaarden van Fiets Lease 
- Fiets Lease ontvangt graag de offerte waarop minimaal de consumentenadviesprijs (fiscale waarde) en de verkoopprijs staat.
- Anders dan anderen vragen wij geen commissies.
- Ook geven we na drie jaar de fiets aan de klant, zonder afkoopsommen, etc. Dat maakt dat de fiets bij de klant blijft en dus bij jou.
- Één maal per jaar verzorg je kosteloos standaard onderhoud op de fiets. Het betreft de bewegende en draaiende delen.
- Als de fiets in onderhoud is of schade heeft, danwel gestolen is, bied je kosteloos een vervangende fiets aan. 

In ruil voor bovenstaand hopen we dat je Fiets Lease aanbied bij je klanten!

We denken dat je als lokale fietsspecialist een bijzondere rol te vervullen hebt. Als geen ander kun je bepalen welke fietsbij jou klant past. Eventueel hoort daar een fietsmeting, een extra accu, fietskleding of horen daar andere accessoires bij. We gaan er ook vanuit dat er op z'n Hollands een verkoopprijs afgesproken wordt. Omdat je net zoveel moeite moet dan als bij iedere andere klant denken we dat het vragen van commissies of andere fee's niet gepast is.

Standaard onderhoud en premium onderhoud. Wat houdt dat in?
Standaard onderhoud
Dit onderhoud verzorg je maximaal 3 keer per drie jaar en gemiddeld éénmaal per jaar. Het betreft een controle en bijstelling op de draaiende en bewegende delen. Mocht er sprake zijn van schade of slijtage dan kun je hiervoor factureren.
Premium onderhoud
Een klant kan via Fiets Lease ook kiezen voor premium onderhoud. In dit geval wordt slijtage kosteloos opgenomen in het onderhoud. Dit kan een band, casette, derailleur, vering, etc zijn. Voor jou als fietsdealer maakt het in kosten geen verschil. Alles bovenop het standaard onderhoud kan worden gefactureerd aan Fiets Lease.