Over ons

Wij financieren jou fiets

Wij financieren jou fiets. Wij zijn een groep georganiseerde fietsspecialisten en exploiteren zelf Fiets Lease.
Wat doen we?
- We denken na over fietsmobiliteit en geven hier advies over. 
- We verbinden 3 partijen: de werknemer, de werkgever en de fietsdealer. 
- We zijn jou partner totdat de lease periode van 3 jaar verlopen is. Als er vragen zijn dan staan we klaar.

Blij van fietsen.
Fiets Lease is gezamenlijk in en om Arnhem heen georganiseerd. We werken lokaal.
We zijn fietsenmakers en automatisch een beetje fietsgek. We willen dat zoveel mogelijk mensen blij worden van fietsen.
Rond Arnhem bestaan unieke fietsplekken weten we. Heb je wel eens de haarspeldbochten bij Beekhuizen (Rozendaal) gefietst? Je waant je in de bergen!  Of verken de nieuwe ATB Posbank route rond Rheden. Fiets eens over de veluwe van Arnhem naar Ede langs de Ginkelse heide. Werk je in Nijmegen dan fiets je bijvoorbeeld het nieuwe RijnWaalpad. 
Kortom: Je wordt alleen al blij van de omgeving op de fiets!

De fietser (de werknemer) staat centraal en tegelijkertijd de kwaliteit fiets waar jij op zit.
De fietser en de fiets komen samen bij de lokale fietsdealer. De fietsspecialist.
We denken dat wij als fietsspecialist een bijzondere rol vervullen. Ons specialisme zorgt er namelijk voor dat jij 3 jaar zorgeloos op de prefecte fiets fietst. Daarom ga je zelf naar je favoriete fietsspecialist en bepaal je welke fiets bij jou past met alle toeters en bellen die daar bij horen. Als je extra's wil dan regel je dat. Als je wilt afdingen op de prijs dan doe je dat. Wil je een fietsmeting? Prima! En als er straks iets aan de hand is met je fiets dan wil je het vertrouwen hebben dat je wordt geholpen.

Één van onze uitgangspunten is om het simpel te houden. De fiets is bijvoorbeeld na 3 jaar van jou is. Geen gedoe met afkoopsommen, facturen of invuloefeningen in complexe CRM-systemen. De fiets mag je na 3 jaar gewoon houden. Alsjeblieft!

Fiets Lease is van ons. Wij zijn fietsspecialisten in en rond Arnhem en we helpen je graag met het uitzoeken van een passende fiets. We zullen jou aanvraag via Fiets Lease met net zoveel passie behandelen net als bij iedere andere klant!

We bedienen regionale klanten in en rondom Arnhem. Fietsers delen de regionale fiets- en bospaden. Letterlijk! Maar ook deel je je fietsplezier. Wij ervaren daarin een kracht die verbindt. Die verbinding geeft erkenning en plezier maar is bovenal nodig omdat we bij zowel werkgevers, fietsdealers en fietsers een prettig contact willen onderhouden. Een goed begin is het halve werk!