Werknemer

Fietsen is gezond en goedkoper. Voor de werknemer geeft het fietsplan 2020 een aantal aantrekkelijke voordelen. Wat kan Fiets Lease voor je doen?

Om te beginnen financieren we jou fiets. We nemen contact op met je werkgever en we regelen het papierwerk. Je hoeft dus niets te doen. Nou ja: jij gaat naar jou lokale fietsspecialist en je zoekt exact de fiets uit die jij wilt hebben. Je bent daardoor niet gebonden aan specifieke merken en type fietsen en je koopt je fiets bij een vertrouwd adres.

Jij bepaalt!
Leuk om alvast te vertellen: Bij Fiets Lease is de fiets na 3 jaar gewoon van jou. Geen afkoopsommen of andere vervelende financiele verassingen. Alsjeblieft!
Voor jou extra reden om de beste fiets uit te zoeken en er ook na 3 jaar nog veel plezier van te beleven. Wat ons betreft is alles bespreekbaar bij je fietsdealer. Korting, fietskleding, verlichting, een fietsmeting, een extra accu. Bespreek het en regel het!
We zien de uiteindelijke offerte graag tegemoet.

Natuurlijk moet je je wel houden aan het budget van je werkgever, zeker als je werkgever de fiets voor je betaald.
In dat geval lease je een fiets voor rond de 6 a 7 euro per maand. Dat is waarschijnlijk nog minder dan je Netflix abonnement!

Hoe werkt het?

1 Ga naar je werkgever
- Overleg of je in aanmerking komt voor een fiets van de zaak
- Je werkgever informeert je over het budget en de werkgevers bijdrage
2 Ga naar de fietsdealer
- Je hebt vast al een fiets op het oog. Of misschien heb je zelfs al een offerte
- Stuur deze via deze link naar Fiets Lease
- Zorg voor een zo compleet mogelijke offerte en een zo compleet mogelijk ingevuld contactformulier
3 Papierwerk
- Fiets Lease beoordeelt de aanvraag en koppelt de uitslag aan de werkgever terug.
- Fiets Lease neemt contact op met de werknemer, werkgever en de fietsdealer om de papieren te overleggen en in orde te maken
4 Bestelling en afmontage fiets
- Fiets Lease bestelt de fiets en financiert deze.
- De fietsdealer levert de fiets en monteert deze af voor jou
- Je kunt je fiets ophalen

Wat betaal ik?
Afhankelijk van de bijdrage van je werkgever en de waarde van de fiets betaal je na de fiscale aftrekken een vast bedrag per maand.
Dit bedrag wordt ingehouden (via je werkgever) op je salaris. De lease periode duurt 3 jaar, 36 maanden. Dan is de fiets van jou en stopt je bijdrage. Gebruik de calculator op de homepage om inzicht te krijgen in de kosten per maand.

Verzekering en onderhoud
De fiets is verzekerd tegen schade en diefstal. Natuurlijk moet je wel goed op je fiets passen. Ook zal de fietsdealer 1 maal per jaar de fiets willen ontvangen voor een onderhoud. Het betreft een standaard onderhoud op de draaiende en bewegende delen.

Is je fiets gestolen of in onderhoud dan wordt een vervangende fiets aangeboden door je fietsdealer.